Kärkimediasta Celtran mainosratkaisut

Kärkimedia tarjoaa jatkossa mainostajille Celtra-työkalun, pilvipohjaisen ratkaisun dynaamisten Rich Media -mainosten luomiseen ilman koodausta. Celtra mahdollistaa kampanjoiden suunnittelun, hallinnoinnin ja optimoinnin suoraan työkalun sisällä, mikä helpottaa ja tehostaa kampanjoiden toteutusta.

Kärkimedian Celtra-ratkaisut:

Vaikuttavia luovia ratkaisuja helposti ja vaivattomasti

Menestyksekkäät kampanjat kiinnittävät huomion ja saavat käyttäjät viettämään enemmän aikaa mainosten parissa kuin perinteisen mainonnan kohdalla. Celtran avulla tämä on mahdollista saavuttaa vaivattomasti.

Innovatiiviset kampanjaratkaisut ja rikastetut mainosmuodot

Celtra tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa täysin uudenlaisia kampanjaratkaisuja, jotka erottuvat edukseen ja vetoavat yleisöön. Voit myös rikastaa perinteisiä mainosmuotoja uusilla, interaktiivisilla elementeillä, jotka lisäävät mainoksen vaikuttavuutta. Työkalu on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi luoda korkealaatuisia luovia tuotantoja ilman tarvetta koodaamiselle. Tämä tekee kampanjoiden toteuttamisesta ketterää ja tehokasta.

Rajatonta luovuutta ja skaalautuvuutta

Celtra tarjoaa työkalun, jossa luovuudelle ei ole rajoja. Olipa tarpeena sitten yksinkertainen mainosmuoto tai monimutkainen, interaktiivinen kampanja, Celtra vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin. Työkalun joustavuus ja laaja ominaisuuksien valikoima mahdollistavat sen, että kampanjat voidaan skaalata tarpeen mukaan ja mukauttaa eri kohderyhmille.

Hyödyt asiakkaalle

  • Vaikuttavat rich media -toteutukset helposti: Celtran avulla luot näyttäviä ja interaktiivisia mainoksia, jotka vangitsevat käyttäjän huomion ja lisäävät sitoutumista.
  • Helppokäyttöinen hallinnointityökalu: Celtra tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jolla voit helposti hallinnoida ja optimoida kampanjoitasi reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja tulosten parantamisen kampanjan aikana.
  • Jatkuvasti uusia ominaisuuksia: Celtra kehittyy jatkuvasti ja tuo markkinoille uusia, entistä kehittyneempiä mainosmuotoja ja komponentteja. Tämä takaa, että kampanjasi pysyvät aina ajankohtaisina ja kilpailukykyisinä.

Näin voit hyödyntää Kärkimedian Celtraa kampanjassasi:

  1. Mainostaja tai mainostajan luova kumppani voi saada tunnukset Kärkimedian Celtra-tiliin ja rakentaa kampanja-aineiston valmiiksi suoraan alustalle.
  2. Kärkimedia voi myös toteuttaa tuotannon sovitusti ja kampanjakohtaisesti.

Ole yhteydessä Iiris Lehtolaan – soita tai lähetä viestiä, ja saat apua kampanjasi suunnitteluun ja toteuttamiseen! p. 045 352 8522 iiris.lehtola@karkimedia.fi

Celtra on luotettava kumppani kaikille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen yleisöönsä innovatiivisilla ja tehokkailla kampanjoilla!